26/05/2018

Het is zaterdag 26 mei.

De door de Lionsclub Etten-Leur e.o georganiseerde benefietavond voor drie plaatselijk stichtingen die zich op tieners richten, heeft € 4500 opgebracht.

In de goed gevulde Vincent van Goghkerk genoten de gasten van het optreden van de professionals Regina Ederveen harpiste en woordkunstenaar Robert la Boresa. Zij presenteerden in een prachtige en kleurrijke ambiance hun programma ‘Vincent van Gogh - Uit de verf.’ Het gedachtenleven van deze beroemde - maar onbegrepen - schilder kwam in de voorstelling “goed uit de verf”.

Na afloop was er een wijnproeverij. De opbrengst van de wijn- en kaartverkoop bedroeg €3.000. De stichting Lions Quest van Lions Nederland gaf een premie van 50% zodat elke stichting €1500 kon ontvangen. Volgend jaar zal er zeker weer een Wijn& Muziek avond worden georganiseerd door de Lionsclub Etten-Leur e.o.

De stichting Leergeld, de Harold van Zundert Stichting en het jeugdorkest van muziekvereniging Constantia kregen elk een cheques van € 1500 uitgereikt.In de goed gevulde Vincent van Goghkerk genoten de gasten van het optreden van de professionals Regina Ederveen harpiste en woordkunstenaar Robert la Boresa. Na afloop was er een wijnproeverij.