07/03/2019

Lionsclub Etten-Leur e.o. organiseert een klassiek pianoconcert voor kids in de leeftijd van 10 tot 14 jaar.

Lionsclub Etten-Leur e.o. heeft het initiatief genomen om op 23 maart een mooi pianoconcert in de Van Gogh kerk te Etten-Leur te organiseren. Concertpianist Christian Sanders heeft een bijzonder optreden in petto. Hij zal ’s middags voor de Etten-Leurse basisschoolkinderen vanaf groep 6 en de middelbarescholieren tot 14 jaar een pianoconcert verzorgen. De doelstelling van de Lionsclub voor deze middag is de kinderen met klassieke muziek kennis te laten nemen. Hierbij hebben de kids de mogelijkheid om zelf een verzoeknummer op te geven welke gespeeld gaat worden door Christian Sanders. De entree is gratis voor de kinderen.

De lionsclub geeft diezelfde avond een benefietconcert waarvan de opbrengst gebruikt wordt om de “kids” die middag een bijzonder ervaring mee te kunnen geven. Tegen betaling van 25 euro kunnen geïnteresseerden ’s avonds genieten van het pianoconcert van Christian Sanders. Het entree bewijs is inclusief een proeverij van wijnen vergezeld met een klein hapje.

Als lionsclub Etten-Leur e.o. hopen we vele kids en volwassenen te mogen begroeten op deze eerste editie van CLASSICMUSIC4KIDS.