Wijn-spijs avond

Het is inmiddels een traditie aan het worden, de wijn-spijs avond van onze lionsclub. Jaarlijks wordt deze avond begin november georganiseerd, dat zal dit jaar weer gebeuren en wel op 4 november 2017. Samen met 300 andere gasten, proeven en genieten van steeds nieuwe en verrassende wijnen. Bij iedere gang wordt een passend hapje of gerechtje aangeboden. Per fles wijn gaat er € 1,25 naar het goede doel.

De opbrengst van de Wijn- en Spijsproeverij in november 2016 was ruim €10.000,-. Hierdoor kan onze Lionsclub een aantal maatschappelijke activiteiten voor de lokale gemeenschap organiseren, waaronder:

• Het vervullen van wensen die jaarlijks worden opgehangen in de Wensboom in het winkelcentrum
  • Tegoedbonnen van de Jumbo voor de allerarmsten (Jumbo vermeerdert de waarde met 10%)
  • Tweejaarlijkse gratis voorstelling van het Wintercircus voor 800 minder valide ouderen, uit huis geplaatste kinderen en vluchtelingen-gezinnen

Wanneer er interesse is om dit evenement bij te wonen neem dan contact op met een van onze clubleden. Wees op tijd, de wijn-spijs avond zit altijd zo vol!

Voor een impressie van de Wijn-spijs avond is onderstaande film beschikbaar.